Bonus Efekt lupa
  • 1 z 3
 

Critical Cheese

Neohodnoceno
 

Struktura Critical Cheese je otevřená a rozvětvená rostlina.

od 289 Kč
Značka Dinafem
Kategorie feminizovaná
Zvolte variantu
1 semínko Skladem 289 Kč
   
3 semínka Skladem 599 Kč
   
5 semínek Skladem 1 289 Kč
   
10 semínek Skladem 1 889 Kč
   
 

    3. cena v kategorii "Seed bank breeds" v roce 2016 Secret Cup (Napoli)
    
1. cena v kategorii "Indica" v roce 2017 Copa Farallones (Kolumbie)

Struktura
Critical Cheese je otevřená a rozvětvená rostlina. Její listy jsou jak tenké, tak protáhlé, jsou světle zelené a oranžové. V některých případech mohou dosáhnout výšky 2,5 m venku. Na konci kvetení se nakonec úplně zakryjí hustými, těžkými a horninovými pupeny.
Critical Cheese přinášejí husté, těžké a lepivé pupeny. Ve skutečnosti může tento druh poskytnout až 600 g / m2 uvnitř a přibližně 700-1300 g / rostlinu venku. Mohli bychom říci, že v tomto případě množství a kvalita jde ruku v ruce.
Critical Cheese se vyznačuje neuvěřitelnou chutí a vůní. Její DNA obsahuje velmi specifické geny, které dávají všem k dispozici intenzivní koktejl sýra, citronu a borovice s velmi sladkými dotyky.
Critical Cheese přinášejí jasný a povzbuzující úřinek, který vás přivede do téměř nesnesitelného euforického stavu a proto také uživatelé, kteří nejsou zvyklí musí být opatrní. Efekt trvá déle a než zmizí končí příjemným uvolněním.
Pěstování

Zatímco při kvetení uvnitř potřebuje pouze 55-60 dní, venku bude připravena na sklizeň na konci září / začátku října.

obsah THC (?) 15 - 20 %, 10 - 15 %
doba květu (?) 50 - 60 dní
výnos na m2 500 - 600 g/m2, 600 - 700 g/m2
výnos na rostlinu nad 1000 g, 750 - 1000 g
výška 2m - 3m
genotyp (?) indika
vhodné prostředí indoor / outdoor
ocenění v soutěžích ano
období sklizně konec září
genotyp indica
obsah THC 10 - 20 %
výnos na rostlinu 700 - 1300 g
výška 2,5 m
doba sklizně konec září
výnos na m2 600 g/m2
doba květu 55 - 60 dní
prostředí indoor / outdoor
ocenění v soutěžích 1. cena v kategorii "Indica" v roce 2017 Copa Farallones

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: